
به گزارش “سیزجان خبر” ، این ترفند صهیونیستها موجب شد تا سرویس امنیتی فلسطین در باریکه غزه و کرانه باختری، هشدارهای لازم را در این باره به جوانان داده و در خصوص استفاده آنها از اینترنت و پی بردن به هویت فردی که از طریق شبکه های اجتماعی با وی صحبت می کنند آموزش های لازم را ارائه دهند.
هشدارهای سرویس امنیتی فلسطین دراین باره در پی آن صورت می گیرد که سرویس جاسوسی رژیم صهیونیستی از طریق اینترنت، اقدام به جذب مزدورانی از جهان عرب به ویژه مصر، تونس، مغرب، عراق، سودان، یمن، لبنان، لیبی، فلسطین و سوریه نموده است. دراین گزارش از ایران نیز به عنوان یکی از هدف های رژیم اشغالگر قدس در شبکه های اجتماعی یاد شده است.
سرلشکر”عدنان ضمیری” سخنگوی سرویس اطلاعاتی فلسطین روز چهارشنبه در گفت و گو با روزنامه القدس العربی با اشاره به اینکه موساد از هرگونه ابزاری برای بکارگیری جاسوس در جهت منافع خود استفاده می کند، اظهار داشت که شبکه های اجتماعی به ابزار مهمی برای سرویس جاسوسی رژیم اسرائیل تبدیل شده است.
وی به همه جوانان عرب و به ویژه جوانان فلسطینی هشدار داد که در استفاده از اینترنت و شبکه های اجتماعی هوشیار بوده و در تعامل با دیگر کاربران جانب احتیاط را رعایت کنند.
ضمیری با اشاره به اقدام جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) در خصوص ارائه هشدارهای لازم به جوانان فلسطینی درباره خطر جذب آنها از سوی افسران اطلاعاتی رژیم صهیونیستی از طریق اینترنت تصریح کرد: در ارتباط با شبکه های اجتماعی باید آگاهیهای لازم را درباره نحوه استفاده مفید از این فناوری را به جوانان ارائه دهیم.
سخنگوی سرویس اطلاعاتی فلسطین با تاکید بر اینکه نباید مردم را در استفاده از فناوری های ارتباطی ترساند، گفت که شبکه های اجتماعی در وقوع انقلاب های عربی و خدمت به نیروهای انقلابی نقش بسزایی ایفا کردند.
وی گفت: اما اشغالگران تلاش می کنند این فناوری را برای ترساندن ملت فلسطین بکار برند. بنابراین لازم است تا همه مسئولان فلسطینی در جهت آگاهی جوانان اقدامات لازم را انجام دهند.
پیشتر منابع اسرائیلی به نقل از ژنرال عاموس یدلین رئیس سابق بخش اطلاعات نظامی این رژیم در امان در این خصوص اطلاعاتی مخابره کرده بودند.
چند روز قبل نیز روزنامه اسرائیلی «یدیعوت آحارانوت» پرده از تلاشهای گسترده موساد برای جذب نیروهای جدید جاسوسی در کشورهای عربی مخصوصا امارت و دبی برداشت.
این روزنامه افزود: این پروژه در راستای فعالیتهای متعدد موساد در شبکههای اجتماعی از جمله فیسبوک، توییتر و یوتیوب با نام «با دشمنانی این چنینی نیاز به دوستانی داریم» انجام میشود.
به گفته این روزنامه موساد تبلیغات فراوانی در اینترنت دارد که از کاربران میخواهد به پایگاه این سازمان مراجعه کنند و فهرستی طولانی از مشاغلی که موساد برای استخدام عرضه میکند را مشاهده کنند.
یدیعوت آحارانوت با اشاره به ماجرای «زندانی ایکس» تأکید میکند که تجربه این جاسوس اسرائیلی نشان میدهد که این روش برای جذب نیرو در موساد ناموفق بوده است.
این روزنامه گزارش میدهد که آگهی استخدام موساد بسیار جذاب است به طوری که کاربران را این گونه مورد خطاب قرار میدهد: اگر جسارت دارید اگر باهوش و عاقل هستید، اگر میتوانید احساسات مردم را تحت تأثیر قرار دهید و در آنها انگیزه ایجاد کنید، احتمالا از مادهای ساخته شدهاید که ما به دنبال آن هستیم؛ اگر همه این شرایط را دارا هستید درهای سازمان موساد به روی شما باز است.
آگهیهای دیگری با ارسال پیام به برخی افراد منتشر میشود که در این آگهی آمده: نیاز به زنان و مردانی برای استخدام در سازمان موساد داریم که ابتکار و چالش را دوست داشته باشند و به دنبال شغلی غیر عادی و پویا باشند.
این شغل سفرهای فراوان کوتاه به خارج از کشور را نیز به همراه دارد و سبک زندگی غیر عادی را برای شما به ارمغان خواهد آورد و دوره کار آموزی آن یک سال خواهد بود.
در این آگهی از افرادی که توانایی سخن گفتن به زبانهای فارسی، عربی و آموزش زبانهای خارجی را دارند و متخصص رشتههای فناوری، شیمی، آزمایشگاه، مهندسی طراحی، وکالت، روانشناسی، نگهبانی و نجاری هستند دعوت به همکاری شده است.
بنا به گفته پایگاه اسرائیلی (WALLA) موساد با توجه به میزان بودجه هنگفتی که دریافت می کند تا به امروز در زمینه جذب جاسوس با شکست های بیشمار و بزرگی روبرو شده است که از مهمترین آنها می توان به ادعای یهودا گیل افسر موساد در جذب ژنرال سوری اشاره کرد. پس از تحقیق مشخص شد که گیل دروغ گفته و ژنرال سوری بازنشسته و یک مرکز کوچک تجاری را در اروپا اداره می کند و بطور کلی ادعای موساد درباره همکاری اش با سرویس جاسوسی اسرائیل را تکذیب کرد.
منبع: دانا
https://sirjankhabar.ir/?p=10076