مدیرجهاد کشاورزی سیرجان از افزایش ۱۸ درصدی تولید گندم و جو نسبت به سال گذشته خبر داد و گفت: امسال برداشت گندم از مزارع سیرجان ۲۰ هزار تن خواهد بود.
به گزارش«سیرجان خبر»؛احمد مسعودی اظهار داشت: در شهرستان سیرجان پنج هزار و ۲۵۰ هکتار به کشت گندم و جو اختصاص دارد که از این مقدار سه هزار و ۲۰۰ هکتار زیر کشت گندم و دو هزار و پنج هکتار زیر کشت جو قرار دارد.
مسعودی ادامه داد: حدود ۲۰ هزار تن گندم و جو شامل ۱۳ هزار تن گندم و بیش از شش هزار تن جو در این شهرستان برداشت میشود که با توجه به افزایش بارندگی و کاهش آفات و توصیههای کارشناسان کشاورزی، محصول تولیدی با افزایش ۱۸ درصدی نسبت به سال گذشته از بهرهوری خوبی برخوردار است.
مدیر جهاد کشاورزی سیرجان عنوان داشت: برداشت جو و گندم در سیرجان تا پایان تیرماه ادامه دارد و طی یک ماه برداشت، ۳۵۰ نفر مشغول جمعآوری هستند و طی این مدت ۱۲ دستگاه کمباین به برداشت محصول به صورت مکانیزه اختصاص داده شده است.
مسعودی با بیان اینکه در عملیات برداشت گندم و جو هشت هزار تن علوفه دام از مزارع جمعآوری و بستهبندی میشود، تاکید کرد: کشاورزان گندم تولیدی را به سیلوهای استان تحویل دهند تا دلالان سودجو نتوانند محصول تولیدی را از دست کشاورزان به قیمت ناچیزی خریداری کنند.
وی در پایان اظهار داشت: قیمت تضمینی گندم معمولی به ازاء هر کیلوگرم هفت هزار و ۲۰۰ ریال و گندم دوروم (ماکارونی) به ازاء هر کیلوگرم هفت هزار و ۵۰۰ ریال مشخص شده است و شرکت غله و خدمات بازرگانی ملزم به خرید محصول گندم کشاورزان شدهاند.
https://sirjankhabar.ir/?p=2931