مصرف مواد غذایی شیرین با تحریک انسولین موجب ورود قند خون به داخل سلولها و در نتیجه کاهش قند خون شده و فرد زودتر گرسنه میشود.
به گزارش “سیرجان خبر” به نقل از فارس، مدیر کل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ضمن بیان این مطلب اظهار داشت: بهتر است در وعده سحری مقدار مناسبی سبزی های مختلف مانند سبزی خوردن مصرف شود زیرا سبزی ها با دارا بودن مواد مغذی مختلف و آب، علاوه بر تامین ویتامین ها و مواد معدنی مورد نیاز بدن، از تشنگی فرد در طول روز جلوگیری می کنند.
دکتر زهرا عبداللهی افزود: برای تامین آب مورد نیاز پس از صرف افطار و تا قبل از خواب به تدریج انواع میوه، چای کمرنگ وسایر مایعات به ویژه آب برای جبران کم آبی بدن نوشیده شود.
وی تصریح کرد: عبادت هایی که بعد از افطار در ماه رمضان انجام می شود، به متابولیسم غذا کمک می کند زیرا در نماز خواندن تمام ماهیچه ها و مفاصل درگیر هستند و می تواند جانشین یک ورزش با شدت متوسط باشد که کالری مصرف می شود.
این متخصص تغذیه خاطرنشان کرد: افراد باید از نوشیدن بیش از اندازه چای در وعده سحری اجتناب کنند زیرا چای باعث افزایش دفع ادرار و از دست رفتن نمک های معدنی که بدن در طول روز به آن احتیاج دارد، می شود.
https://sirjankhabar.ir/?p=5334