به گزارش سیرجان خبر؛ معاون بهداشتی دانشکده علوم پزشکی سیرجان گفت: در بازرسی های انجام شده توسط کارشناسان بهداشت محیط حوزه ی معاونت بهداشتی، دو واحد نانوایی سنتی به دلیل عدم رعایت مقررات بهداشتی مطابق آیین نامه اجرایی قانون ماده ۱۳ مواد خوردنی،آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی تعطیل شدند.
مدیر گروه بهداشت محیط و حرفه ای سیرجان نیز گفت: با توجه به فصل گرما و در راستای حفظ سلامت آحاد جامعه، نظارت و بازرسی از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی تشدید می گردد، لذا متصدیان مراکز تهیه و عرضه مواد غذایی به ویژه نانوایی ها، باید به رعایت قوانین و مقررات بهداشتی در راستای حفظ سلامت همگانی توجه داشته باشند.
مدیریت غذا و دارو دانشکده علوم پزشکی سیرجان هم گفت:در یکی از شهرک های صنعتی واقع در شهر سیرجان یک نانوایی به علت تخلفات بهداشتی نداشتن مجوزهای لازم از مدیریت غذا و دارو همچنین استفاده جعلی از آرم سازمان شماره پروانه و ساخت نامعتبر آدرس گمراه کننده ، اقدام به تولید و عرضه نان بی کیفیت، به شهروندان و مراکز فروش موادغذایی در سطح شهر می کرد که پس از بررسی های کارشناسی و تخصصی بازرسان این حوزه، شناسایی و در بازرسی بعمل آمده از این نانوایی تعداد۸۲ بسته نان لواش ۸ کیسه آرد سلوفان،چاپ شده با مشخصات نامعتبر و جعلی کشف و پلمب شد
او افزود: از همشهریان محترم تقاضا داریم تا درصورت مشاهده هرگونه تخلف در واحدهای تولیدی موادغذایی موضوع را از طریق سامانه ۱۹۰ وزارت بهداشت و یا از طریق تلفن ۰۳۴۳۱۲۹۶۸۰۰ داخلی ۴۰۶_ ۴۱۱ مدیریت غذا و دارو دانشکده علوم پزشکی سیرجان اطلاع دهند.
https://sirjankhabar.ir/?p=66395