به گزارش« سیرجان خبر»معاون بهداشتی دانشکده در این راستا گفت: افزایش نظارت و بازرسی های بهداشتی از مراکز تهیه، توزیع، عرضه و فروش مواد غذایی، اماکن عمومی و اماکن بین راهی تحت پوشش دانشکده علوم پزشکی سیرجان، نمونه برداری از مواد غذایی حساس مراکز تهیه، توزیع، عرضه و فروش مواد غذایی و کنترل کیفی آب آشامیدنی (کلرسنجی و نمونه برداری) در اماکن عمومی و مراکز اقامتی و بین راهی از اهداف اختصاصی این مانور است.
دکتر هاجر نژاد بیگلری به اجرای طرح سلامت نوروزی در شهرستان سیرجان اشاره کرد و اظهار داشت: هر ساله با نزدیک شدن ایام تعطیلات نوروزی با افزایش فعالیت برخی از مراکز تهیه، توزیع، عرضه و فروش مواد غذایی و اماکن عمومی، از جمله رستوران ها، اماکن بین راهی، قنادی ها، هتل ها، مسافرخانه ها، پارک ها، ترمینال ها، آرایشگاهها، سرویس های بهداشتی و … کنترل عوامل محیطی موثر بر سلامت آب، مواد غذایی، دفع بهداشتی فاضلاب، پسماند و … در راستای پیشگیری از بروز بیماری های منتقله از آب و غذا، حفظ سلامت شهروندان، مسافران و گردشگران از اهمیت ویژه ای برخوردار ست.
در ادامه،رئیس گروه سلامت محیط و کار دانشکده علوم پزشکی نیز، ضمن تشریح دستورالعمل مدیریت مهندسی بهداشت محیط در سلامت نوروزی و ضرورت افزایش نظارت های بهداشتی گفت: برنامه سلامت نوروزی از ۱۵ اسفند ماه تا ۲۵ فروردین سال بعد به صورت شبانه روزی و به صورت کشیک و آنکال در کلیه روزهای اداری و تعطیل و در صورت لزوم تا رفع مشکلات و رسیدگی به شکایات مردمی سامانه ۱۹۰ با همکاری پرسنل بهداشت محیط اجرا می شود.
مهندس مریدی افزود: در این مانور، ۲۱ نفر از بازرسان و کارشناسان بهداشت محیط شهرستان با همکاری نیروی انتظامی و بسیج اصناف نسبت به بازرسی از مراکز و اماکن حساس اقدام می نمایند.
وی گفت: رعایت بهداشت فردی متصدیان و حفظ ایمنی مواد غذایی با استفاده از دستگاههای سنجش پرتابل بمنظور اندازه گیری میزان TPM روغن، میزان PH و شوری نان، کنترل دمای یخچال ها و سردخانه ها نگهداری مواد غذایی با استفاده از دماسنج های دیجیتال و لیزری و… از دیگر اقدامات بازرسان در این مانور است.
https://sirjankhabar.ir/?p=67641