به گزارش “سیرجان خبر”دکتر محمد موقری پور گفت: بازرسان بهداشت محیط گروه سلامت محیط و کار معاونت بهداشتی دانشکده از ۱۵ اسفند همزمان با شروع برنامه سلامت نوروزی، تا پایان روز پنجم فروردین بیش از یک هزار مورد بازرسی از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی، اماکن حساس، اقامتگاه ها و رستوران ها و مراکز جاده ای و بین راهی داشته اند.
وی افزود: در این بازرسی ها تا کنون ۲۸ محل ها و اماکن به عنوان متخلف تعطیل و پلمپ شده اند؛ برای ۲۰ محل اخطار صادر شده و ۱۲ باب از این اماکن و مراکز جهت رسیدگی به مراجع قضایی معرفی شده اند.
دکتر موقری پور ادامه داد: در این مدت بیش از ۵۵۰ کیلوگرم موادغذایی فاسد و تاریخ مصرف گذشته نیز کشف و معدوم شد.
معاون بهداشتی دانشکده علوم پزشکی سیرجان تاکید کرد: این آمار تا پایان روز ۵ فروردین می باشد اما طرح تشدید بازرسی های بهداشت محیط در قالب برنامه سلامت نوروزی تا ۱۵ فروردین ماه همچنان ادامه دارد.
https://sirjankhabar.ir/?p=48473