×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

اخبار ویژه

امروز : جمعه, ۲۵ خرداد , ۱۴۰۳  .::.   برابر با : Friday, 14 June , 2024
نظارت بهداشتی مستمر شبکه دامپزشکی سیرجان بر فرآورده های خام دامی

به گزارش«سیرجان خبر»دکتر محمدرضا صادقی پور، رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان سیرجان، گفت: نظارت های بهداشتی دامپزشکی به منظور برخورد قاطع با هر گونه تخلف بهداشتی در امر تولید و عرضه فرآورده های خام دامی در واحدها، از جمله (قصابی ها، رستوران ها، کبابی ها، مرغ فروشی ها و… ) که، یکی از وظایف اصلی و حاکمیتی دامپزشکی محسوب می شود، در راستای افزایش بهداشت عمومی جامعه و عرضه محصول سالم به مصرف کنندگان، بصورت مستمر در شیفت های کاری صبح و بعد از ظهر در سطح شهرستان ، در حال انجام است.

وی، خاطر نشان کرد: مصرف فرآورده های پروتئینی به ویژه پروتئین حیوانی در تغذیه انسان بسیار حائز اهمیت است، لذا از آنجائیکه بسیاری از بیماری های مشترک بین انسان و دام از همین طریق منتقل می شود، کنترل بهداشتی فرآورده های خام دامی، رعایت اصول بهداشتی در ذبح، نگهداری و عرضه انواع گوشت از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است و در همین راستا آموزش چهره به چهره و ارائه نکات و توصیه های بهداشتی و چگونگی مقابله با بیماری های مشترک از جمله تب کریمه کنگو و تب مالت به صاحبان مراکز عرضه فوق در دستور کار کارشناسان نظارتی این شبکه می باشد.

این مقام مسئول، در پایان خاطر نشان کرد: شهروندان در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی در حوزه فرآورده‌های خام دامی از قبیل؛ عرضه گوشت قرمز بدون مهر و یا لیبل دامپزشکی، عرضه گوشت از پیش چرخ شده بدون لیبل و مشخصات، عرضه مرغ قطعه‌بندی شده بدون هویت، حمل و نقل و عرضه انواع گوشت سفید و قرمز با خودرو‌های فاقد سردخانه و عرضه فرآورده‌های بسته‌بندی شده غیرمجاز بدون تاریخ تولید و انقضاء و … مراتب را با شماره تلفن پاسخگوی شبانه روزی ۱۵۱۲ وشماره ۰۳۴۴۲۲۰۵۰۳۶ شبکه دامپزشکی درمیان بگذارند.

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.