به گزارش“سیرجان خبر” به مناسبت ایامالله دهه فجر بزرگترین جشنواره غذایی این شهرستان در سالن آموزشگاه و هنرستان شهید موقری سیرجان برگزار شد.
مسئول جشنواره غذای سنتی سیرجان گفت: بیش از ۲۵۰ نفر در جشنواره شرکت کردند و ۳۰۰ نوع غذای محلی و روز را به نمایش گذاشتند تا توانمندی بانوان و دختران در طبخ غذاهای متنوع در معرض رقابت قرار گیرد.
کبری خضری اظهار کرد: این جشنواره غذایی سالم با هدف ترویج غذاهای سالم و محلی برگزار شد و در آن غذاهای محلی مانند کشک بادمجان، بزقرمه، دلمه برگ رز، کماچ سهین و انواع غذاهای جنوبی و شمالی به نمایش گذاشته شد.
بازدیدکنندگان از جشنواره نیز آن را در نوع خود بینظیر و جالب توصیف کردند.
https://sirjankhabar.ir/?p=14362