×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

اخبار ویژه

امروز : یکشنبه, ۹ اردیبهشت , ۱۴۰۳  .::.   برابر با : Sunday, 28 April , 2024
ارتقا سطح فرهنگ عمومی جامعه تحت تاثیر برنامه‌های فاخر و جذاب فرهنگی است/  امید است سیرجان به عنوان پایتخت کتاب در سال جاری انتخاب شود

به گزارش “سیرجان خبر” به نقل از فارس،مجید پور محسنی امروز اظهار داشت: ارتقاء سطح فرهنگ عمومی جامعه تحت تاثیر برنامه‌های فاخر و جذاب فرهنگی است اما وجود ابزار کار و نیروی ماهر یک ضرورت اجتناب‌ناپذیر است تا بتوان به صورت ریشه‌ای به ارتقاء سطح فرهنگ عمومی رسید.

رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی سیرجان گفت: در چارت سازمانی این اداره حتی پست‌های سازمانی از ۵۰ درصد کمتر است و جای خالی نیروهای کارشناس فرهنگی و هنری حوزه کاری را برای ۳۰۰ هزار نفر جمعیت شهری سیرجان مطلوب ارائه نمی‌دهد و فقط کمک‌های مردمی و شرکت‌های صنعتی و معدنی توانسته است بخشی از امور فرهنگی و هنری را به دوش بکشد که نیازمند حمایت جدی مسئولان مربوطه در حوزه‌های فرهنگی و هنری هستیم.

وی افزود: نیروی انسانی سازمانی این اداره همان چارت ۱۵ سال پیش است که امروزه باید بیش از ۱۰ نفر نیرو و کارشناس رسمی در این نهاد فرهنگی مشغول به‌کار باشند اما فقط پنج نفر نیرو در بخش‌های مختلف کاری است که رفع کمبود نیروی کارشناس فرهنگ و هنر در این حوزه فرهنگی ضرورت دارد.

رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی سیرجان با تاکید بر توسعه متوازن فرهنگی در سایر بخش‌ها گفت: فرهنگ زیربنای رشد و توسعه است اما در این شهرستان حوزه فعالیت‌های صنعتی و معدنی رشد خوبی داشته ولی رشد فرهنگی همپای سایر پیشرفت‌ها نبوده که ناشی از نبود اعتبارات فرهنگی و مشکلات موجود و نیروی کارشناس است.

وی از فعالیت خوب جامعه هنری و انجمن‌های مختلف فرهنگی خبر داد و گفت: ۱۷ انجمن از جمله قرآن کریم،  تئاتر و نمایش، موسیقی، شعر و ادب، اهل قلم، خوشنویسی و هنرهای تجسمی فعالیت‌های مستمر در حوزه کاری خود دارند وبیش از یک‌هزار نفر در این انجمن‌ها عضویت دارند و فعالیت می‌کنند.

پورمحسنی شهرستان سیرجان را کاندیدای پایتخت کتاب در سال جاری عنوان کرد و افزود: شاخصه‌ها و آیتم‌های لازم برای کسب این امتیاز از جمله زیرساخت‌های مطالعه، کتابخانه‌های سیار، نمایشگاه‌های کشوری کتاب در هر مقطع زمانی و مناسبت‌های مختلف و نمایشگاه‌های دائمی سیار در مدارس، چاپ نشریه تخصصی کودک و نوجوان، جشن کتاب و برنامه‌های فرهنگی کتاب در روستاها و مناطق عشایری به هدف علاقه‌مندی مطالعه و فرهنگ کتاب در میان این قشر انجام شده و به طور کلی تاکنون بیش از ۱۰ طرح در راستای آشتی با فرهنگ مطالعه انجام شده است و با ارزیابی و ادامه زیرساخت‌های لازم امید است سیرجان به عنوان پایتخت کتاب در سال جاری انتخاب شود.

وی به برگزاری جشنواره بزرگ فرهنگی و هنری و جشنواره‌های محلات با هدف ایجاد روحیه شادابی و نشاط را در سال جاری عنوان و اظهار کرد: در این جشنواره‌ها که با حمایت شرکت‌های صنعتی و معدنی انجام شده است بیش از ۱۵۰ هزار نفر شرکت کردند که از اقدامات مهم فرهنگی در سطح استان و منطقه است.

رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی سیرجان افزود: در طرح کلاس‌های طرح اوقات فراغت تابستان هم ۹۰ پایگاه فرهنگی و هنری در قالب مدارس و موسسات قرآنی، آموزشگاه‌های هنری، کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد و موسسات فرهنگی و هنری فعال هستند و بیش از ۵ هزار نفر از جوانان و نوجوانان در کلاس‌های مختلف آموزش می‌بینند.

رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی سیرجان گفت: هفت سال از افتتاح ساختمان مجتمع فرهنگی و هنری سیرجان گذشته اما این مجتمع هنوز تجهیز نشده است.

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.