به گزارش “سیرجان خبر” رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان سیرجان از برقراری طرح تشدید کنترل و نظارت بهداشتی ویژه ماه مبارک رمضان در این شهرستان خبر داد.
علیرضا زینلی پور افزود: طرح تشدید کنترل و نظارت بهداشتی ویژه ماه مبارک رمضان به منظور تامین امنیت غذایی شهروندان سیرجانی در این شهرستان آغاز شد.
وی اظهار داشت: یکی از اهداف طرح تشدید کنترل و نظارت بهداشتی ویژه ماه مبارک رمضان تضمین کیفیت و سلامت مواد غذایی عرضه شده در سطح شهرستان سیرجان است.
وی تصریح کرد: نظارت و بازرسی بر تولید، توزیع و عرضه فرآورده های خام دامی در واحدهای کشتارگاه دام و طیور، سردخانه ها، مراکز بسته بندی، خودروهای حمل و مراکز عرضه در راستای اجرای این طرح بر عهده هشت اکیپ ثابت و سیار در این شهرستان است.
رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان سیرجان اظهار داشت: کنترل فرآورده های خام دامی از مزرعه تا سفره به منظور ارتقای سطح بهداشتی جامعه با جلوگیری از عرضه و مصرف فرآورده های خام دامی غیر بهداشتی از اهداف اجرای طرح کنترل نظارت بهداشتی در ماه مبارک رمضان است.
وی تاکید کرد: عرضه گوشت قرمز بدون مهر دامپزشکی، گوشت از پیش چرخ شده، مرغ قطعه بندی شده فاقد هویت، حمل و نقل و عرضه انواع گوشت سفید و قرمز با خودروهای فاقد سردخانه و عرضه فرآورده های بسته بندی غیرمجاز بدون تاریخ تولید، عرضه آلایش خوراکی دام و طیور بدون بسته بندی انقضا و کد دامپزشکی ممنوع است.
زینلی پور افزود: شایسته است تمام شهروندان به منظور پیشگیری از ابتلا به انواع بیماری های غذازاد و همچنین بیمارهای مشترک بین انسان و دام و نیز حفظ سلامتی خود، در صورت مشاهده هرگونه تخلف، بویژه موارد تخلف مذکور، مراتب را در این شهرستان با شماره تلفن ۴۲۳۰۵۰۳۶ (شبکه دامپزشکی سیرجان)، اطلاع داده تا برخورد قانونی و لازم صورت پذیرد.
https://sirjankhabar.ir/?p=49129