به گزارش”سیرجان خبر”دکتر مکی آبادی به منظور افزایش کیفیت نان و جلوگیری از گران فروشی های احتمالی، خواستار تداوم بازرسی ها از سوی اعضای کارگروه آرد و نان شهرستان شد.
وی همچنین بر برگزاری دوره های علمی و عملی برای نانوایان تاکید کرد و از ذخیره ۶ هزار تن گندم در سیلوی شهید الله دادی و کارخانه آرد سیرجان خبر داد.
معاون استاندار گفت: کارخانه آرد سیرجان روزانه با تولید ۱۲۰ تن آرد ضمن تامین آرد مورد نیاز سیرجان، بخش قابل توجهی از نیاز شهرستان های اطراف را نیز تامین می کند. وی تصریح کرد: با تمهیدات اندیشیده شد در تامین کمی و کیفی آرد مورد نیاز شهرستان مشکلی وجود ندارد.
https://sirjankhabar.ir/?p=52403